Benieuwd naar het gezicht achter Lingerie By Fie? Hieronder vind je alvast wat meer uitleg over mezelf. Wil je graag nog meer te weten komen? Ik kreeg onlangs de kans om in een interview met Lingerienet.be alles over de nieuwe zaak te vertellen!

Lees hier het artikel


Lingerie By Fie is ontstaan vanuit een kleine meisjes droom. Ik ben An-Sofie, het gezicht achter de schermen, en ik heb altijd een zwak gehad voor fashion. Hoe meer ik de wereld van de lingerie mocht en kon ontdekken hoe meer liefde ik hiervoor kreeg.

Na enkele jaren ervaring op te doen in een lingerie winkel, was er steeds meer ambitie om hier verder in te gaan. Deze ervaringen leiden mij nu naar een nieuwe horizon, mijn eigen lingeriewebshop (+winkel vanaf september):

LINGERIE BY FIE.

Het is een nieuw en jong project maar ik ben alvast super enthousiast om er samen met jullie een fantastische ervaring van te maken!

Naast jullie even enthousiast maken met onze collecties, is mijn doel ook jullie een top-service aan te kunnen bieden. Advies en hulp op maat voor ieder die dat wenst. Als jullie tevreden zijn van de producten en de service, zal ik dat ook zijn!

Ik ben helemaal klaar om er in te vliegen en hier 100% voor te gaan. 

Lieve groetjes,

By Fie